Марешка от първия сезон на "Игри на волята" определено знае как да привлече вниманието, макар че винаги го прави по доста еднотипен начин - просто се разсъблича. Е, направи го и сега, пускайки в стори една доста апетитна снимка. При Марешка обаче едно селфи никога не идва само.

То дойде и с друго, под което Марешка се заканва на руски, че повече на никого няма да даде шанс. Риалити звездата даде една доста сериозна заявка - да участва в състезанието Витоша 100, където от участниците в състезанието се изисква да пробягат 100 км. за 20 часа. Марешка вече веднъж го е правила, макар че тогава разчиташе повече на инат, отколкото на подготовка, тъй като след финала я чакала линейка.

Любопитна подробност е, че човекът, мотивирал Марешка да участва, е бащата на най-добрата ѝ приятелка, която пък е... Елизабет от третия сезон на "Игри на волята". Или поне така казва Марешка. Елизабет и Марешка не са качвали общи снимки в скоро време, така че като нищо става въпрос за най-добри приятелки, но в минало време. 

източник:vbox7