Чисто нов тузарски автомобил получи Мария за 40-ия си юбилей. Новият й съпруг Миро й подари последен модел Bentley, а Мария побърза да се похвали с невероятния си подарък, чиито ключ бе скрит в малка кутийка на 13 януари, когато чукна 40 години. Според българските суеверия 40-тата годишнина не се празнува и певица до днес се придържа към това измислено правило.

Повечето хора дори днес са убедени, че ако отпразнуват тази своя годишнина, ще им се случи нещо много лошо. Освен за тях реална опасност грози и близките им. Затова Мара, която би показала празненството, за да се похвали, смирено прави сандвичи рано сутрин.

Тя обаче има с какво да се теши-чисто новичкия звяр. Според запознати цената на подобен автомобил е не по-малко от 500 хиляди лв., но в зависимост от екстрите може да излезе и доста по-скъпо.

Едно е ясно, автомобилът е такъв какъвто чалга звездата харесва. Тя има афинитет към скъпи и мощни коли, като често добавя по един такъв към автопарка си. Освен с подарък Миро зарадва своята съпруга и с изненади в дома им - букет червени рози и листа от цветя оформени като сърце и първите букви от имената им. Миро и Мария преди два дни се прибраха от меден месец, който прекараха в Германия при сестрата на Мария.