Чаровната водеща на “Господари на ефира” разби сърцето на Димитър Рачков, който я носеше на ръце и я обожаваше. И защо – заради новата си страст в лицето на атлета Енчо Керязов.

Припомняме, че още през февруари тази година медии уловиха връзката между Мария и Енчо. Тогава обаче те твърдо отричаха това да е вярно и настояваха, като партизани на разпит, че са само познати и приятели.

Уви, това е пълна лъжа. Оказа се, че връзката им е по-реална и от тях самите, при това датира от много време. Причината да крият е в това, че Керязов все още се води женен за съпругата си Дима. Двамата са в доста лоши отношения и в последно време той обмислял развода си сериозно.

Двамата с Мария се запознали още преди две години, съобщава в. “Уикенд”. Срещата им станала покрай Маги Халваджиян, който е стар приятел с Енчо. В края на миналата година обаче искрите между Мимето и Керязов пламнали. И така се разгоряли, че Кремена Халваджиян първа надушила какво се случва.

“Кремена разказа на Магърдич, а Маги от своя страна веднага извика Мария. Каза й само едно – ако ще бъде с друг, било то и Енчо, незабавно да признае на Рачков и да не го лъже. Маги обожава Митко и не би позволил да го мамят зад гърба му”, разказват близки до арменеца.

Мария Игнатова
действително заявила на Рачков, че иска да се разделят, но не му разкрила истинската причина. Казала само, че вече не го обича и че отдавна обмисля раздялата им.

Както знаем, Енчо Керязов прекарва повечето от времето си зад граница. Затова и с Мария към момента се виждат сравнително рядко – едва няколко дни на месец или два. Когато той си е в родината обаче, двамата са неразделни. Както доказва и новата снимка, която ще видите под текста. Както и пръстенът от Енчо, който Мимето носи на ръката си.