Миглена Каканашева-Мегз коментира слуховете, че ще се изправя пред съда през тази седмица. В момента провалилата се дизайнерка е в Дубай и едва ли ще се появи в съдебната зала по дело свъзано с катастрофа с нейно участие. 

Преди близо три години в родния й Раковски Мегз блъска друга кола, в която се намира възрастна 71-годишна баба. От удара пенсионерката си чупи крака.  "Делото бе прекратено частично. Прокуратурата установи, че не съм била с отнета книжка, нито имам условна присъда по време на инцидента. От вас научавам, че съм призована", през смях обясни Каканашева пред "България Днес". "В момента съм в Дубай. Бях си в България няколко дни. Ако някой е искал да ме информира за дело, може би щеше да го направи. На летището никой не ми е връчил призовка", коментира още тя.

Според нея темата с известни личности, направили гаф зад волана, сега е актуална покрай шеф Андре Токев. И се вадят стари компромати, за да се засилят. "Това са просто спекулации - отбеляза Мегз. - Темата е интересна. Това е", каза още риалити фурията. Каканашева коментира и друга любопитна тема, свързана с нея. Преди дни се появи сензационната новина, че Мегз се е омъжила в Дубай. Дизайнерката живее в Обединените арабски емирства от няколко месеца.

"Много хора ми писаха за тази "новина" - разкрива Мегз. - В една от статиите пише, че съм се омъжила за арабски шейх индиец. Има ли изобщо такива?", чуди се дизайнерката. И продължава: "Ако има нещо за сватба, ще си призная лично. Няма защо да го крия. Когато денят дойде, ще го споделя сама. Това е едно от най-хубавите неща на света, както и да имаш дете", добави Мегз.