Николета Лозанова ще посрещне рождения си ден не другаде, а в Париж. На едно от най-романтичните места в света, плеймейтката ще отбележи 34 години, с нея е и любимия й Ники Михайлов, който побърза да й чистити празника в Инстаграм с обяснение в любов и величие.

"Честит рожден ден, на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!", написа емоционално футболиста в социалната мрежа.

Това ли ще е роклята, с която Ни Ло ще се покаже довечера на празника си?

Във френската столица Ни Ло и възлюбения й пристигнаха непосредствено преди личния празник да настъпи. Моделката побърза да се изфука с куп сторита, някои от които демонстриращи луксозните й модни обиколки в бутиците на Hermes и Saint Lauren, видя HotNews. Моделката и спортиста са отседнали в легендарния хотел Ritz, става ясно от публикациите на плейбойката. Тепърва ще следим какви ще са следващите стъпки около празника на най-успешната ни плеймейтка.