В момента Мариана Попова и Миро не се понасят – двамата са се смразили на тема пари и лоялност. Причината за разрива бил Миро.

Техни колеги разказват, че той погодил гаден номер на певицата. След финала на ''Гласът на България'' Мариана Попова била поканена от продуцентите на сериала ''Стъклен дом'' да изпее дуетна песен с Миро. Тя получила предложение и за малка роля в сериала.

Същото чрез нея било предложено и на Миро. Мариана се възрадвала твърде много и веднага звъннала на Миро с предложение той лично да композира парчето. Миро мигновено клъвнал и обещал да се заеме със задачата, пише kliuki.bg.



След това откъм изпълнителя на ''Губя контрол'' ненадейно настъпило затишие. Мариана очаквала той да обсъжда с нея всяка своя стъпка за музикалния проект, но той не й се обаждал. Тогава певицата решила да разговаря с Миро, за да разбере какво става.

Певецът нямало къде да мърда и си признал, че й погодил подъл номер. Започнал с думите: ''Ами сега… да ти се извинявам ли? След което й обяснил, че вместо с нея е записал дуета с рапъра Криско. Около Нова година двамата се засекли отново на участие и Миро се опитал да замаже стореното. Мариана обаче окончателно го отрязала.