Мис България 2011 Ваня Пенева е бременна от бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев. Това разкриха пред „Галерия“ източници от модните среди. Красавицата е в средата на 4-ия месец и коремчето вече й личи. Ваня кара много лека бременност, което й позволява да пътешества заедно с половинката си Антони. Наскоро двамата бяха на екзотична почивка в Мексико, където ги придружаваше майката на Тренчев – Илияна Алипиева.



Ваня и Антони Тренчев, наричан още българският Ален Делон, имат връзка от близо година. 30-годишният ексдепутат бе сочен за секссимвола на родната политика и не една и две златотърсачки му бяха хвърлили око. Късметът кацнал на рамото на Ваня, след като общи познати я представят на Тренчев и той веднага налапва въдицата – хем умна, хем красива. Пенева е една от малкото носителки на титлата „Мис България“, които се славят не само с привлекателна външност, но и интелект. Доказателство, че „пипето й сече“, е и изборът й на партньор в живота.



„Ваня уцели в десятката с депутата. Откакто са заедно, обиколиха света“, завистливо разказват нейни колежки. Оказва се обаче, че миската е извадила късмет и с майка му. За тези, които не знаят – Илияна Алипиева е собственик на един от най-големите ритейлъри у нас, представляващ световно известни марки като Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana и много други. Алипиева притежава над 10 бутика и облича грандами като президентшата Десислава Радева. Самата Ваня редовно рекламира тоалети от магазините на свекърва си.



Двете се разбирали чудесно и Алипиева редовно правела компания на снаха си и Тренчев по време на пътуванията им. Нещо повече – според запознати, именно бизнесдамата спонсорирала пътешествията на сина си, който не може да се похвали със стабилни доходи.
Миналата година Тренчев и колегата му Настимир Ананиев създадоха „Сдружение СЕГА“, без амбиции да се превръща в партия. Самият Антони не е много „по работата“ и признава, че родителите му са му подсигурили комфорта да прави това, което иска, без да мисли за финансовата част. „Работата за пари никога не ме е вдъхновявала“, философски разсъждава Тренчев, докато събира тен на семейната яхта…