Бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев се разхожда с гадже, за което всички му завиждат. Папарак на „Таблоид“ щракна младия политик под ръка с Мис България 2011 Ваня Пенева. И красавицата, и нейният кавалер изглеждаха влюбени, доволни и щастливи в столичния Южен парк. Тъй като бяха излезли в ранния следобед в работен ден, нямаше много хора, които да пречат на спокойната им разходка. Двамата не спряха да се държат нежно за ръка и от далеч личеше, че искрено се радват на компанията си.



Ваня Пенева е спрягана за любовница на всевъзможни мастити бизнесмени, сред които са и братя Диневи, но до момента няма нито едно доказателство за тези слухове. Отношенията й с Антони Тренчев, ако не друго, поне показват, че за манекенката със сигурност не е важен само портфейлът на мъжа, с когото се среща. Тя очевидно държи и на неговия външен вид.



Докато беше депутат, 30-годишният Тренчев бе спряган за безспорен секссимвол №1 в родната политика и дори го наричаха „Ален Делон в Народното събрание“. По него си паднаха не едва и две народни представителки, както и много журналистки. Говореше се, че от всичките си ухажорки, той избрал най-влиятелната – бившата еврокомисарка Меглена Кунева, понеже непрекъснато бе в компанията й. Оказа се лъжа, Кунева била близка приятелка на майка му – Илиана Алипиева, вносител на куп световни модни марки за България.