С къртовски труд се подготвя за предстоящия конкурс "Мисис Свят" българската претендентка за короната Адриана Иванова. Родената в Русе брюнетка, която от години живее и работи в Лас Вегас, ще представи страната ни на престижния форум, който ще се проведе след броени дни - на 15 януари, в хотел "West Gate" в световната столица на хазарта. Последните няколко седмици сексапилната Адриана доизвайва форми при Елена Георгиева - най-известното спортно гуру сред българите във Вегас.

Елена е популярна не само сред нашата общност в града, но е разпознаваемо лице и в Щатите заради многобройните си участие в един от местните екстремни риалити формати - "Spartan Race". Любопитно е също, че Елена води кондиционната подготовка на много от бойците от UFC - най-голямата ММА-организация в света. "Мис Недава 2020 г" Парис Рейгън пък се е заела да обучи Адриана на перфектната гразиоцна и сексапилна походка, с която да дефилира по сцената с високо вдигната глава, открит поглед и доброжелателна усмивка.

Още една победителка в конкурсите за красота в САЩ - Дженифър Сноудън, която е "Мисис Невада" за 2015 г., пък подготвя българката за интервюто пред журите."Ще ни оценяват около 10 души, като всеки от тях ще ни задава въпроси, свързани с каузата, с която участваме. Моята кауза е свързана с организацията ми за подпомагане на деца в нужда "Happy Kids Better World", призна Адриана Иванова.