Били Хлапето е една от младите надежди на българската хип-хоп сцена.  Прякорът му не е случаен, той произлиза от псевдонима на световноизвестния престъпник Хенри Маккарти. Още от малък талантливият изпълнител бил разбойник и често му се налагало да посещава кабинета на директора. 

Рапърът стартира кариерата си в Ghetto Productions, но не дълго след това пое в различна посока.

"Реших, че трябва да тръгна по свой собствен път. Не сме се карали за нищо. Седнахме, поговорихме с Ghettoman и решихме, че така е най-добре", казва младият талант пред камерата на Music Space TV в обяснение на причините, поради които е напуснал популярния лейбъл.

Вдъхновен от големи имена в бранша като Тимбаленд, Раким и Марвин Гей, Били Хлапето вече има доста хитове зад гърба си, сред които са: „Don’t stop“ с Niks и Lexus, „Аре дай пак“ отново с Lexus и Кристо, лиричното парче „Писмо“,в което Хлапето отново си партнира с Lexus. Били се изявява и рамо до рамо с младата R’n’B изпълнителка AV в третия й сингъл, озаглавен „Един миг“. 

Интересна е колаборацията между рапъра и рок явлението Тома. Двамата работят заедно върху парчето "Сам на света". Освен, че се включва с рими, основна заслуга за бийта в парчето отново има Били.  Като че ли най-продуктивен в съвместните си проекти е младият талант, когато работи с Lexus. "Like this" e озаглавен поредният им съвместен проект. Режисьор на видеото е доста продуктивният в рап средите Bashmotion.