Непредсказуем, изненадващ и изпълнен с емоции – такъв ще бъде Big Brother Live тази вечер.

Най-непредвидимите номинации в Big Brother family предстоят след броени часове.

След предадени клетви за вярност, разрушено доверие и разпад на лагера на ветераните старите приятели се обръщат един срещу друг.

В къщата на Big Brother family никой от съквартирантите вече не е сигурен в другия, затова номинациите им ще бъдат непредвидими и изумителни.

Последно изгонените Анжелика и Радослав Петрови ще коментират номинациите в студиото на Big Brother Live. Кого ще номинират за изгонване съквартирантите тази седмица? Дали високомерния Христо или директния и проницателен Антоний, или може би безотговорния и мързелив Давид?



Няколко номинирани семейства ще бъдат спасени от зрителите тази вечер. Затова близките им ще влезнат при тях в изповедалнята да ги подкрепят и окуражат, и заедно да призоват зрителите да гласуват за спасяването им. Този път Big Brother ще бъде жалостив и няма да държи спасените в неизвестност до понеделник, а ще им съобщи радостната новина още тази вечер.

Каква ли ще бъде изненадата на съквартирантите от неочакваното гостуване и кой ще видим на живо? Дали Божидара и Ивайла Бакалови, или познатата ни Димитрийка, или може би някой, за когото изобщо не подозираме?

Какви стратегии ще използват семействата този път и кой ще бъде застрашен от изгонване само месец преди големия финал? Отговорите - в 20:00 ч. по Нова телевизия.