Има някои жени, които са живото доказателство, че могат да се превъплъщават успешно в няколко роли наведнъж. Те могат да имат успешна кариера, да бъдат добри майки и всеотдайни съпруги.

Е, не без помощта на цяла банда бавачки и лични асистенти, но все пак се стараят. Някои от тях обаче доказват, че освен кариеристки, майки и съпруги могат да бъдат и изключително секси жени. Ето и най-изкусителните красавици сред тях:

Анджелина Джоли - 6 деца. Джоли заедно с мъжа си Брат Пит е просто кълбо от сексапил! Кой да повярва, че тази жена е раждала два пъти, последния път близнаци, отделно се грижи за още 3 осиновени деца и няма корекции по себе си? Анджелина заслужено заема първото място.

Кати Прайс
- 2 деца. Кати за малко да бъде изместена от Адриана Лима, но все пак британският модел има две деца, иска трето и за своите 32 години изглежда невероятно. Вярно е обаче, че Кати обича да злоупотребява с козметиката, ботокса и силикона, но все пак тялото си го поддържа с правилно хранене и спорт. Резултатът си заслужава.

Адриана Лима
- 1 дете. Щяхме да сложим Лима на второ място, но бразилският модел има само едно дете, което роди на 28 години. Лима изглежда умопомрачително секси и може да служи за пример на всички млади майки на нейната възраст.

Хайди Клум - 3 деца. Най-интересното при нея е, че ражда и едва ли не на следващия ден се разхожда в бикини и сутиен на подиума на Victoria’s Secret и изглежда зашеметително! Как да не й завиди човек...
Виктория Бекъм - 3 деца. Виктория е Желязната лейди! Тя има три момчета и сега изглежда така, сякаш никога не е била бременна. На всичкото отгоре Вики винаги е казвала, че не спортува. Явно е до структура, но на каквото и да се дължи, Дейвид трябва да е безкрайно щастлив, че жена му е запазила сексапила и тялото си.
.