Не случайно бившата на Валери Божинов нито отрече, нито потвърди, че настойчиво спряганият за неин нов и настоящ любовник е Николай Михайлов.

Напоследък става ясно, че певицата е решила тотално да завоалира личния си живот и внимателно да крие истината за интимния си живот, използвайки за това Ники, пише kliuki.bg.

Желанието й е да запази по този начин непокътната любовта на живота си, каквато смята, че е и последната, с тайнствен бизнесмен.

Наистина Алисия преди време е имала кратък флирт с футболиста Ники Михайлов, но много скоро станало ясно, че това е временно увлечение и по-скоро някакво желание да нарани Валери Божинов и новата му любима – Николета Лозанова.

*Ники Михайлов (Снимкa: niki-mihaylov.com)

Най-близките й споделят, че в момента Алисия наистина отново и истински е влюбена, но не във вратаря на Твенте и Националния, а в солиден бизнесмен, търговец на козметика.

Певицата желае отношенията им да стигнат до фаза, в която различни слухове и спекулации да не могат да ги разрушат. Затова се е зарекла да не споделя нищо за личния си живот.

Интересното в новата й връзка е, че бизнесменът отдавна е бил привлечен от Алисия, но се е съобразявал с това, че е обвързана жена и не си позволявал да я ухажва.

Тази галантност най-вече впечатлила изпълнителката и тя се мъчела да бъде на нивото на новия си любим.

*Алисия

Вижте видео:

Алисия - Той не е за мен