Бившата беквокалистка на Слави Трифонов - Нели Петкова, която наскоро напусна шоуто му и вече започна самостоятелната си кариера, споделя, че още не е открила мъжа на живота си.

"В момента съм съсредоточена изцяло върху музиката си. Кой мъж би ме търпял? По принцип нямам идеал, не избирам мъжете по външност и дебелина на портфейла. Важно е да има разбиране към работата ми. Защото аз съм много емоционална, направо огън. Той трябва да приеме, че може посред нощ да хукна за студиото, защото ми е хрумнала идея за песен", обяснява Нели, пише blitz.bg.

Смята, че й е рано за семейство и деца:

"Не съм го почувствала в душата си. На днешно време е обичайно първо да изградиш кариерата си и тогава да мислиш за семейство. Не съм готова да гледам дом и дете."

На въпроса какво мисли за пластичната хирургия и би ли прибегнала до корекции, тя отговаря:

"Разбира се, когато годините оставят отпечатъка си на лицето ми. За щастие все още не се налага. Работата ми изисква да съм отговорна към външния си вид. Не мога да си позволя и по улицата да тръгна неглиже. Това понякога изморява. Тогава се скривам зад очилата, нахлупвам шапка и тръгвам по улиците да се разхождам."