Ники Михайлов намери безкрайно "оригинален" начин да покаже на приятелката си, че я обича, шушукат интригантите във фолка. Футболистът на тате намерил лигав колаж и на Св.Валентин го качи на стената си във Фейсбук.

Чевръстата му любима обаче никак не се забави и веднага го сподели, за да млъкнат интригантите. Светската двойка влезе в устата на всички с грозната изцепка на Ники Михайлов. Вратарят беше придружен от Анелия на пищния юбилей на баща си, а Алисия остана непоканена като Пепеляшка. Злобарите зашушукаха, че краят на историята наближава след като публично не беше затвърден статутът на певицата като сериозна приятелка.

Врели и кипели в светските среди припомниха пророческите думи на Николета за някои, които насилват съдбата като се снимат в булчински рокли, а тя не им се усмихва. За да докаже, че все още не е изтекъл мандата на Алисия , Михайлов се сети да използва поне нещо от безкрайното творчество на феновете на певицата.

Е, този път нямаше "пате" и "ловкам те", но липсата на каквото и да е във Фейсбук би било ужасяващо, смятат техни фенове. Тъжното е, че Алисия се опита да намери в това знак и с радост го сподели. Тя е всеотдайна и определено не заслужва да получава за Свети Валентин толкова елементарен подарък, коментират заклети нейни почитатели, пише slava.bg.