Наесен с песен. Истински "Брадър" маратон очаква зрителите на Нова тв от есента. За първи път в новото издание ще гостува световна звезда. Това обеща щедро тази сутрин брадърският бос Нико Тупарев.

Първо ще тръгне VIP Brother. За първи път в българското издание ще гостува световна звезда. По думите на продуцента Нико Тупарев в "Здравей България" сме я гледали само по чужди телевизии и списания. На прикзка с водещия те спрягаха името на Памела Андерсън. Естествено без никакво нейно дори индиректно пътвърждение или поне намек.

Това стана след като вчера в някои медии излезе информация, че за да поизлъска увяхващия имидж на шоуто, продуцентът му ръси наляво и надясно приказки, за световни знаменитости, които щели да се включат в родното риалити, но избягва да споменава конкретни имена.

Очаква се през следващия месец спекулациите кой ще влезе в Къщата да достигнат своя апогей. Засега се знае, че е преговаряно с над 80 родни звезди, като сред тях има бивш министър, евродепутат, писателка, футболна съпруга и др. Кои обаче ще подпишат договор ще стане ясно на по-късен етап. Знае се още, че е предлагано участие на бившия министър Трайчо Трайков и на евродепутата Слави Бинев. Ако Сашка Васева влезе вътре, то тя ще покаже съвсем различни качества на характера си, от това което познаваме, заяви продуцентът на изданието.

"Искаме да съберем такава група хора, които да изненадат зрителите и да са тотално различни от тяхната представа за тях", каза още Тупарев.

След ВИП-изданието ще тръгне и Big Brother. В него ще бъдат поканени бивши участници в риалитито, които са били най-оригинални и запомнящи се. Ще се покаже как са се развили, докъде са стигнали и за какво мечтаят днес. "Ще се стремим да покажем доброто у звездите и брадърите", информира психологът на "Биг брадър" Светлана Василева.

Шоуто направи своя дебют у нас през 2004 година и досега зрителите са видели 8 сезона - четири Big Brother, три VIP Brother и един Big Brother Family.

Вече тръгнаха и залозите кой ще бъде водещ на вечерното издание, познато досега с името "Голямата уста". Сред най-спряганите имена за наследник на фолкпевицата Камелия и Венета Райкова е Азис, пише skandalno.net.