Николета Лозанова за пореден път не пропусна  да се похвали с дъщеря си. Моделката публикува снимка на малката Никол, фотото за секунди обра овациите в мрежата.

Ни Ло напоследък се бе фокусирала върху себе си. Николета възмути интернет потребителите като публикува своя безвкусна снимка с Азис.

Фотото предизвика бурни коментари и дори се заговори за скандал между Николета и съпруга й Валери Божинов. Футболистът направо побеснял като видял новата излагация на Николета. Този път обаче моделката реши да не се показва, а вместо това да покаже на феновете си малката Никол.

Николета публикува снимка на дъщеря си във Фейсбук, пишат колеги от kliuki.net На фотото малката Никол е до Валери. И двамата са много усмихнати, но Никол определено грабва окото. Малката принцеса е усмихната като слънчице, а косичката й е хваната на две опашки. Снимката е изключително сладурска и предизвика вълна от коментари.

''Прекрасно дете, цял живот да ви радва'', ''Ауу, колко е сладка, като бонбон'', ''С тази усмивка направо огрява света, много чаровно дете'', това са само част от коментарите на фенове на Ни Ло. А самата Николета написа това под снимката: ''Казват, че щастието е заразително… искам да ви заразя и с моето… ето го и него'', цитира kliuki.bg.