Николета Лозанова призна, че е имала паласки, които сега е превърнала в сочно дупе, видя Hotnews.bg. Плеймейтката говори с фенове за операцията, която продължила няколко часа и била с упойка, за да направи реклама на турската клиника, в която уголеми Б-страната си. Тя призна, че ивала няколко гънки на корема, които я влудявали, но днес те са трансформирани в Б-страна.

Възстановяването след операцията отнема наяколко дни, в които се чувства болка, но добрите условия в болницата не й позволили да се фокусира върху неразположението.

Лозанова призна, че не винаги е имала подобна изкусителна фигура. „Имаше период, в който бях много слаба и дрехите ми стояха ужасно.

Тогава си казах, че трябва да направя нещо. Това бе мотивацията ми да започна да тренирам“. Лозанова обаче не била много постоянна във фитнеса, но сега се зарича това да се промени, защото не иска да заприлича на жените с тънки крака и огромни дупета, защото не ги харесва. Тя твърди, че единственото подобрение по тялото й е силиконът в гърдите и не си е удължавала краката.

Hotnews.bg припомня, че в началото на декември Ни Ло си сложи ново дупе в Истанбул.

При интервенцията, на която се подложи Лозанова за 34-ия си рожден ден, мазнината се извлича от местата по тялото, където е нежелана(напр. корем, талия, бедра, таз) и след това се инжектира в седалището, с цел повдигане и заобляне.