„Няма да си кривя душата! Никол е много по-привързана към Валери, отколкото към мен. Двамата имат някаква по-силна връзка“, призна си Николета Лозанова.

По този начин плеймейтката негласно си призна и вината за това, че не прекарва толкова време, долови HotArena.net.

За всички е ясно, че Валери се грижи много повече за дъщеря си, отколкото Николета. Плеймейтката е заета покрай воденето на дейли епизодите в „Къртицата“ и си стои в България, докато Божинов гледа детето в Италия.

Неслучайно когато вкараха малката Никол в Базата при Николета, майката се притесняваше дали детето въобще ще я познае…

В интервю за „ШОУ“ Лозанова се оправда, че може по всяко време да си хване самолета за Италия, тъй като това не вреди на финансовите им ресурси. Валери също често лети за България след мач. Въпреки това, Никол си остава по-привързана към татко си.

„Казват, че майките се привързват повече към момчетата, а бащите - към момиченцата, явно е така“, заяви Лозанова. По този начин тя неволно (а може би умишлено?) намекна, че Валери не е толкова привързан към сина си Валери-младши и обича повече дъщеричката си.

„Валери адски много се грижи за нея. Няма търпение да се върне от тренировка, за да си играят“, с умиление разказва Николета.

Попитана за отношенията си с Алисия, Лозанова отказва да коментира: „По тази тема е дъвкано, дъвкано… Нямам какво да кажа“.