Зрелищни, открити и драматични – такива ще бъдат четвъртите номинации в Big Brother family. Тази вечер съквартирантите ще гласуват кого да изгонят, но не тайно в изповедалнята, а очи в очи.

В специално преобразения двор на къщата номиниращото семейство ще застава на дървен пиедестал и ще изписва името на номинирания съквартирант.

Освен всички обвинения, които съквартирантите ще изсипят един срещу друг, върху главата на номинирания ще се изсипе и кофа с истинска кал.

Най-силните думи, казани тази вечер, номинираните ще носят като етикети до елиминациите в понеделник. Дървени табели с тях ще бъдат закачени на врата на номинираните от съквартирантите, които са ги номинирали.

Тази вечер едно семейство ще бъде спасено от зрителите без то да знае това. За да подпомогнат избора на зрителите, Софи Маринова, Руслана Попова и Лара Береану ще бъдат в студиото на Big Brother Live като защитници на номинираните.

Така, след спасяването две семейства ще останат застрашени от изгонване до понеделник. Гласуването до елиминациите ще бъде бъда позитивно. Зрителите ще гласуват кое от номинираните семейства искат да остане в къщата.

Вчера видяхме как Big Brother извика предварително някои от съквартирантите в изповедалнята, за да не подменят вота си довечера. Елеонора искаше да номинира съпруга си Давид, заради поведението му по време на старческата мисия, което я злепоставя пред съквартирантите.

Ще постигнат ли довечера единодушно решение Давид и Елеонора? Какво ще се случи, когато съквартирантите се изправят лице в лице с истината? Как ще се отрази на номинациите лидерската борба между Христо и Анжелика? Предстои да разберем в 20:00 часа по Нова телевизия.