Меката на попфолка "Пайнер" се оголи още повече, защото има поредни певици, които напуснаха музикалното семейство. От там вече си тръгнаха една солидна бройка изпълнители, сред които Деси Слава, Емилия, Магда, Малина, Есил Дюран, Кали... Галена също е без договор в димитровградската компания, за което HotNews писа още през юни миналата година.

Една от големите звезди на "Пайнер" вече не присъства в каталога им с изпълнители. Оказва се, че чалга фурията Гергана май няма намерение да продължи да се занимава с музика в бъдеще.

Певицата, която само за една нощ стана истинска сензация с дебютната си песен "Губя те бавно", се е преориентирала към друга професия и тихомълком е напуснала димитровградската фирма. Барбито на попфолка, която завърши екология в Софийския университет, искала да се развива именно в тази сфера, коментират от обкръжението й.

В каталога на димитровградската компания не присъства и друго култово име от зората на фолка, пише "Блиц". Става въпрос за Силвия, която навремето се прочу като певицата с най-големия естествен бюст. Нейната кариера също отдавна залезе и явно е решила окончателно да скъса с шоубизнеса и музикалните си изяви.

Изглежда, че и Галин не е в компанията, тъй като под неговото име пише гост-изпълнител. Явно той все пак е запазил добрия тон с откривателите си и продължава да работи съвместно с тях под някаква форма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin (@galin_music)