Колоритната попфолк знаменитост Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса, разказа подробности за новините си занимания в Цюрих.

В "Усещане за жена" по TV7 певицата разкри, че е оставила кариерата си в България на заден план и се изявява в швейцарския град, където пее в различни сръбски заведения и дискотеки.

Пепа разкри, че заминала за страната на точните часовници и шоколада по препоръка на свои близки колеги. В България напоследък имаме по-малко работа, докато в Цюрих не е така. Почти всяка вечер имам участия, много съм доволна, сподели Пепа Секса.

Изпълнителката на попфолк хита "Синя прашка" дори обмисля възможността да заживее за постоянно в Швейцария, но единственото, което я спира, е тъгата по дъщеря й. Момиченцето е на 11 години и учи у нас, а грижите за нея Пепа е поверила на майка си.

Фолк изпълнителката беше категорична, че няма мъж до себе си и в момента се е отдала изцяло на певческата си кариера. Уплътнява свободното си време с излизания с приятели и обиколки по заведения в търсене на забавления.