Днес в ефира на сутрешния блок по bTV Петя Дикова представи новото си предаване Cool...T.

Дали от ранния час, или развълнувана от предстоящия старт на шоуто, но от младата репортерка видимо струеше енергия.

Дикова не успя да си намери спокойно място на стола, докато разясняваше концепцията на предаването, оправдавайки се с изпитата малко по-рано напитка. За втори път пих енергийна напитка след представянето на "Оскар"-ите, когато ме заварихте с четка за зъби в студиото, призна Дикова.

Един от въпросите, който неизбежно поведе разговора по посока на конкурентната Нова тв, бе свързан с новото предаване на Сашо Диков. Баща и дъщеря влизат в пряк двубой за вниманието на зрителите. Предаванията им стартират в един и същи часови пояс – едновременно на 2 март.

На въпроса как ще се отрази това на отношенията помежду им, Дикова констатира, че не знае в световната практика да има подобен случай. Да, водещите постоянно си правят гаргара един с друг, но такова нещо досега не е имало, коментира тя.

Макар и позиционирани в един и същи час по две различни телевизии, двете предавания са с различна тематика, така че всяко ще намери своята аудитория. Докато бащата ще нищи политиката в "Дикoff" по Нова тв, дъщерята ще води лайфстал предаване.

Cool...T ще представя на своите зрители разнообразни теми – тези, които всъщност правят живота ни цветен, изтъква Петя Дикова и добавя, че ще бягат от светското и жълтото съдържание.

Първият ни гост е най-близкият на принцеса Даяна – нейният пиар, издава водещата и повдига завесата на предстоящия брой.