След като цяла България бе в шок от състоянието, в което Лора Караджова излезе на сцената на "Маскираният певец", гласовитата дама реши да поизчисти имиджа си в мрежата. Тя публикува кратко видео, в което тренира здраво във фитнеса със закачливо послание: "От време на време и тренирам". Вероятно клипчето е резултат от срама, който е изпитала Лора, след като зрители коментираха през целия уикенд, че певицата се е появила пияна в шоуто.

Не е изненадващо, че виждаме Караджова във фитнеса. Все пак, тя е една от певиците, които винаги са били в топ форма и независимо от годините и двете си раждания, тялото ѝ продължава да бъде конкурентно на това на супермоделите. Лора определено е запалена по спорта и ви припомняме, че дори в напреднала бременност тя продължаваше да поддържа фигурата си, дори и с тренировки по полденс, припомня Woman.bg.

Hotnews.bg видя, че на страницата на шоуто във Фейсбук днес отново се появи клип с певицата, след като заради скандалното й участие, всички те бяха свалени скоростно. зрителите обаче не забравят толкова бързо излагацията и продължават с коментарите. "Помним как гушна бутилката с шампанско", пише зрител. "Сладури, не можете да заличите поведението ѝ при свалянето на маската. Няма как да се изтрие. И аз искам бутон “unsee” , ама няма. Колкото и да поствате да си припомним изпълненията на Перлата, запечатаното в мозъците ни не ще се изтрие…", коментира друг.