Запитана дали спазва диети, 18-годишната прелъстителка отговаря утвърдително.

Дори уточнява, че и в момента е такава, само че за качване. Принципно внимавала какво яде. Следяла менюто й да е здравословно и балансирано, независимо, че сега й се налага да качи някой и друг килограм. Прави го чрез диета, специално разработена за нея, съобразена с режима й и с начина й на живот.

Една от големите й страсти е кулинарията. Любовта към нея се е зародила в най-ранното й детство. Не оставяла баба си на мира, докато не научила кое как се прави в кухнята. Любимият й момент при приготвянето на ястията е декорирането им. Експериментирала често.

Хвали се, че понякога й се получавали чудесни кулинарни постижения, пишат от kliuki.bg. Върла почитателка била на различните видове суши, но не приемала китайските специалитети да са сред нейните храни.

Освен на сушито тя не можела да устои и на бисквитената торта. Приготвяла е с най-различни кремове, плодове и заливки. Смята, че е много гостоприемна. Прави всичко възможно на приятелите й да им е добре, уютно и сито в дома й. Смятала, че не само храната трябва да им е вкусна, а и атмосферата – предразполагаща. Обичала да кани по специални поводи и винаги приготвяла любимата на всички бисквитена торта.