За фолк дивата Преслава морални пречки няма.

Нищо че третото дете на бившия гребец, звезда от свободната борба и бияч Любомир Симеонов-Чука, е все още пеленаче.

Фурията на чалгата и шефът на наказателните бригади на подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки пак бяха засечени в столичен клуб да се натискат и да си тръгват заедно, пише в. "Всеки ден", като се позовава на очевидци на публичните им ласки, цитира .

Двамата имаха краткотрайна афера през лятото на миналата година, но след това се разделиха, когато на Чука се ражда трето дете.

Приятелките на Преслава дори я похвалили, че разумно се е оттеглила от тази връзка, защото е уважила факта, че мъжът е обвързан и е станал татко отново.

При нея обаче очевидно такива задръжки няма и само преди седмица отново се е впила в бившия състезател по гребане.

Дълго време певицата отричаше, че двамата имат нещо общо, наскоро обаче си призна, че са вечеряли в пицарията на колежката и Камелия в Студентски град, където отново са почувствали връзка помежду си и са подновили аферата си.

*Преслава (Снимка: Костадин Кръстев - Коко )

Запознати с маниерите на Преслава твърдят, че тя има комерсиален интерес към гребеца и той често й помага с пари за видеоклипове, промоции и албуми.

В края на 90-те години на миналия век Любомир Симеонов и брат му Славчо Симеонов оглавяват наказателната бригада на ВИС.

Стават известни като "бандата на чуковете" и бързо се сдобиват с мрачна слава. През 2004 г. хора на Златко Баретата убиват брата на Любо Чука - Славчо Симеонов.

В последните години Чука става основният бияч на Таки, но след като подземният бос напусна България преди две години и забягна към ЮАР, Любо, така да се каже, се пенсионира. Той излезе от престъпния свят и се опита да изчисти името си. Основното му занимание станаха турнирите от ММА, които се провеждат у нас.

Чука има жена и двама сина, а миналата година се роди и малката му дъщеря.

*Любомир Симеонов - Любо Чука (Снимка: Bulphoto)

Заглавна снимка: Костадин Кръстев - Коко