Едрогърдата фолк певица Преслава, която непрекъснато се жалва, че няма мъж до себе си, всъщност лъже.

Красавицата се залюбила с един от синовете на мафиота Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца. Дори се шушука, че пайнерката стяга сватба, защото не иска да изпусне шанса си.

В чалга гилдията се говори, че Преслава ще приеме предложението за брак, ако богаташът поиска да задълбочат отношенията си. Чаровната брюнетка от Добрич вече се наситила на слава и желанието й било да завърже някой богаташ, който да играе по свирката й. Колежките на знойната хубавица издават, че тя вече не се интересува нито от Коко Динев, нито пък от Коцето.

А Пламен Стоянов, който всячески се опитва да угоди на децата си, още преди време започнал да спонсорира клиповете на изпълнителката. Запознати докладват, че той е пръснал над 50 бона по чалга звездата, защото искал синът му да бъде щастлив. Наследниците на баровеца се возят в коли, които струват над 1 милион евро, и явно са решени да вървят по стъпките на баща си, който дълго време споделяше едно и също ложе с фолкаджийката Мария.

Не е ясно кога точно сватбените камбани ще започнат да бият за Преслава, но е сигурно, че кавалерът му ще бъде някой паралия, а не обикновено момче, което за цял месец изкарва толкова пари, колкото тя за една вечер, пишат от kliuki.bg.