Фолк певицата Преслава предпочете друга компания за поредното си екзотично пътешествие, видя HotNews. След като преди няколко месеца щурмува Малдивите с Константин, Софи Маринова и сина й Лоренцо, добричлийката се впусна в нови приключения с друга компания. Този път Преси е на почивка в Тайланд с непознати на обществото дами.

Изпълнителката на "Ако утре ме губиш" се е лишила от компанията на старите си авери. Тя е заминала за Тайланд с Павел, Паола и две свои приятелки и детето на една от тях, става ясно от сторитата, които публикува в социалната мрежа.

Дали причината да пътува с други е липса на възможност при Коцето и Софка е въпрос, на който само те могат да отговорят. Също така има вероятност и звездата да е припознала друго в звездните си дружки и сентенцията "за да опознаеш човека до себе си, пътувай с него". Не на последно място-новите спътници на изпълнителката имат малки деца на годините на щерка й, с които Паола да си играе.

Прави впечатление, че ако до преди пандемията, Преслава предимно се отдаваше на работа, то сега тя не пропуска да се поглези с пътувания в чужбита. При това колкото по-далечна дестинация - толкова по-добре.