Германски таблоид обяви, че разполага с клаузите на тайния предбрачен договор, който принц Уилям и Кейт Мидълтън били сключили преди известно време.

Според информацията на медията бъдещите съпрузи не са равнопоставени в брака си и ощетена във всички случаи ще бъде Кейт.

„Ако се стигне до евентуален развод, тя ще изгуби попечителството над децата, ако имат такива. Кейт ще трябва да се откаже и от всички благороднически титли, които ще получи от кралицата. Тя няма да има право да живее в никоя от кралските резиденции и няма да получи и едно пени от състоянието на съпруга си, оценено на 13 милиона британски лири и което ще се увеличи на 325 милиона след смъртта на Кралицата“, обяснил запознат със ситуацията.

Според германското издание Кейт Мидълтън е подписала клауза да не разкрива по никакъв начин подробности от живота на кралското семейство и от своя собствен след сватбата й с принц Уилям.

*Кейт Мидълтън

В противен случай ще трябва да плати глоба в размер на седем цифрена сума.

Единственото нещо, на което ще има право Кейт Мидълтън при евентуален развод, ще бъде да се вижда с децата си без никакви ограничения.

Същата възможност се предвижда и за нейните родители Керъл и Майкъл, пише bliasak.bg.