Мартин Пенчев, един от най-близките приятели на Денис Теофиков, направи ново неочаквано разкритие в свое интервю. Той сподели, че голяма част от хонорарите, които е получавал изпълнителят всъщност не са стигали до него. Оказва се, че Денис е пял срещу 3000 лева хонорар, от които е получавал едва 400 лева. По думите на Пенчев останалата част от сумата отивала при продуцента Николай Пашев. В допълнение Теофиков непрекъснато бил глобяван за закъснения, за които дори не е имал вина.

Голяма част от наказанията били заради неговия озвучител – Цеци Лудата глава, който бил уволнен преди месеци от компанията на Пашев, заради системни кражби. Самият Мартин е работил като шофьор на Денис, а парите е получавал не от фирмата, а от самия изпълнител – по 100 лева от участие. Мартин Пенчев разкрива, че Денис е ходил на психолог, който му е изписал не чак толкова силни хапчета, но наистина е бил в депресия. Той се съмнява в начина, по който е загинал Теофиков, тъй като това се случва в жилище на момче, което е арестувано заради притежание на наркотици.

В свое интервю продуцентът Николай Пашев отрече твърденията, че е взимал повече пари от Денис, като отказа да говори за конкретни суми. "Реално той взимаше почти двойно по-голям процент от мен, а инвестицията му за продукцията, която прави е нула. Не мога да пояснявам какви са били процентите, защото това е кондифненциална информация. Музика, текст, заснемане на клип и сценарий, това е задължение на мен и моя екип. От него оставаше само да си показва огромния талант. В началото имахме проблеми относно дисциплината, но в последствие нещата се изгладиха и Денис даваше всичко от себе си нещата да вървят", разказва продуцента в интервю за Нова телевизия.

източник:woman.bg