Приятелката на Сашо Кадиев е като превъзбудена рекламна табела що се касае до това да изкаже публично куп суперлативи за нейния възлюбен. Тези дни Ивелина Чоева гостува в предаването "Мармалад" и по специално беше коментатор в каласацията "Топ 10 звезди, които не можеш да затапиш" на Мария Силвестър. Моделката беше представена и като предприемач в позицията си на гост.

На 6-о място в класацията попадна гаджето на Ивелина - Александър Кадиев, макар и мястото му в такава подборка да няма много логика. "Това са хора, които не можеш да им кажеш копче, но дори и да им го кажеш, те ще ти го зашият на устата, защото винаги имат отговор на всичко и на всеки", обясни Мария Силвестър, а в тези думи едва ли припознаваме сина на Катето Евро, чийто образ по-скоро свързваме с лиготии и смешки. "Човекът, с който не можеш да излезеш на глава, освен ако не си Деси Стоянова", допълниха още от предаването, а след това половинката му Ивелина поде роля и буквално издигна телевизионера в култ.

"Ние със Сашо сме много силни характери и двамата. Той много добре умее да се аргументира, но аз също го умея. Може би аз повече замълчавам понякога, но пък след няколко дни пак се връщам в спора. Ако има няколко неща, за които спорим, предпочитам да замълча за едното, за да поспорим за другото, да му обърнем хубаво внимание. Често млъквам, малко се цупя и след два дни, когато имам пак сили се връщам в темата", обясни моделката.

Тя не пропусна да заяви и неповторимите му качества. "Винаги е усмихнат, но всъщност той има тази способност, много сериозно да се отнася към живота. Изповядва една философия, която е изключително интересна и аз нямам търпение да я слушам, постоянно го побутваме с неговите приятели, че трябва да направи някакъв workshop или нещо чрез, което да покаже и тази страна от себе си. Той е страхотен говорител", твърди Чоева.

В класацията за най-устати известни личности попаднаха Азис, Антония Петрова, Фънки, Жени Калканджиева, Мая Манолова, Сашо Диков, Евгени Минчев, Венцислав Стефанов и дори съпругът на Мария Игнатова - Ивайло Цветков-Нойзи, който оглави първото място.