Радост Драганова призна пред списание LOVE style, че отглежда освен собствената си дъщеря Изабела, и наследницата на приятеля си Ники Николов-Мая.

Тя сподели още пред изданието, че двете деца се разбират прекрасно и са приятелки, а Мая е с година по-голяма от Изабела. Освен това те учат в едно и също училище - американско, в което всички предмети се преподават на английски.

Дъщеря й много искала да стане таен агент преди и дори ходела с такъв костюм на училище, както и доктор, заради което се снабдила с хирургически сет и правила операции на всичките си играчки.

Въпреки лошите отношения на Радост с бившия й мъж Явор Златанов, Изабела се вижда често с него. „А темата за нашите отношения с него няма да я засягам, защото ми омръзна. Няма да навлизам в детайли, защото не са красиви, така че това ще го оставя назад в миналото”, доверява тв водещата.

Макар и категорично да не коментира кой е мъжът до нея, Драганова признава, че е щастлива и спокойна в личния си живот. Лаконична е, че всичко, което има, е всичко, от което има нужда. Но въпреки това, не планира да има още едно дете.

„Изабела не иска. А и толкова трудности ми бяха създадени от едни определени обстоятелства, че в дълъг период назад във времето точно заради тях не съм си мислила въобще в тази посока”, категорична е Драганова.

Източник и сн.: Love style, заглавна сн. Булфото