Златка Райкова не си поплюва и си намира по-бързо нов мъж, отколкото нови дрехи. В началото на февруари плеймейтката и Благой Георгиев бяха на романтична почивка на Малдивите. Влюбената двойка демонстрираше топлите си чувства и огромна обич, но бившият футболист изневери на силиконовата красавица малко след завръщането им на родна земя. Лютата Златка научила на сложените й рога и без да се замисли натирила Джизъса от дома им в столичния квартал „Бояна“.

Плеймейтката вече си е хванала нов мъж, като двамата са се загаджили буквално дни след като Златка и Джизъса са се разделили. Пазарджиклийката дори вече е приела новия си любим в дома, който обитаваше с Благой. Жилището е собственост на блондинката, която го купи преди около 3 години за 360 000 лв., като все още го изплаща, но понеже е собственичка и е изхвърлила Благой с два куфара с дрехи.

Засраменият кръшкач нямало къде да отиде да живее, защото реди време беше затънал в дългове и продаде единствената си къща, която имаше в столичния квартал „Горна баня”. Джизъса решил да напусне България, довериха от обкръжението на бившия национал. Футболистът е забегнал на диво място, където се е устроил и за момента смятал да остане скрит от света. Татуираният ритнитопковец се уморил от светския блясък, постоянните излизания и решил да започне живота си на чисто. Той едва издържал фалшивата показност и отношения в т.нар. хайлайф и искал за започне живота си наново. Благой се притеснявал и от шума покрай края на връзката му със Златка и отзвукът от последната му изневяра.

Бившият провале футболист потвърди раздялата със Златка Райкова, като изтри всичките им общи снимки от социалната мрежа. Освен това двамата отново не се следват в социалната мрежа. Те бяха спрели да са приятели в инстраграм, но след като се заговори за раздора пак се последваха. С действията си Георгиев отговори на спекулациите дали наистина любовната приказка между тях е приключила. Самата Златка пък реши да го дразни допълнително, като публикува клип в социалните мрежи, в който се целува с младок с бейзболна шапка.

„Благо е тотален провален! Има 4 деца от три жени. На всичките изневери. Само на 40 години е, а ако реши да продължи с този начин на живот, правенето на деца и кръшкането, няма да стигне далеч” – критикуват поведението на Джизъса.

Припомняме, че Златка и Благой станаха родители на момченце през септември 2019 г., което кръстиха Благой – Джуниър. От първата си половинка Христина гелосаният ритнитопковец има син и дъщеря. От втората си жена Есмер има син Елай, но не общува с детето, защото рускинята му забрани и му взе всички пари, които беше изкарал в Русия. Днес Благой отново е без дом, без стабилни доходи, хванат в изневяра и далеч от децата си.

От обкръжението на Русата Златка издават, че тя най-вероятно напук се е хванала с новия си мъж и дори го е поканила в дома си, като целта е да дразни Джизъса. Новият приятел на блондинката бил доста заможен и паркирал луксозен автомобил пред жилището им.