Фолк певицата Райна отдавна се раздели с бившето си гадже Константин, но продължава да тъжи по него.

Пилето на фолка с болка си спомня за тежката им раздяла, както и за постоянните му изневери.

В свое интервю изпълнителката споделя, че все още се чувства силно наранена от многобройните му лъжи и измами, пише „Блиц“.

„Дори мислех да наема детектив, защото за мен беше важна истината, не исках да си прахосвам времето в лъжи. Няколко пъти се връщах от участие изненадващо, станах свидетел на негов телефонен разговор и сама видях истината, а се оказа, че тя има много имена. Той се оправдаваше, че изневерявал ей така, за спорта“, разкрива звездата.

Хубавата Райна споделя, че през последните години той имал няколко любовни афери паралелно с връзката им, сред които и с настоящата си съпруга Надя. При това упорито настоявал двамата да се оженят и да създадат семейство.

„Явно не е влагал чувства в другите си връзки, защото никога не ме е пренебрегвал“, разказва Райна.

Постоянните изневери на Коцето обаче дошли в повече на гласовитата дива и тя се разделила с него. Именно заради обидата и лъжите Райна отказала да присъства и на сватбата му с Надя.

„След раздялата ни се затворих вкъщи и плаках три дни, а за да не ме слушат съседите, пусках високо музиката“, признава певицата, която и до днес с горчивина си спомня за отношението на Коцето към нея.

Снимка: Булфото