Джесика Бийл пристигна на премиерата на новия си филм Total Recall в страхотна рокля, дело на Giambattista Valli, но излезе от прожекцията със съвсем различна дреха.

Вероятно на Джес й е било доста трудно и дори непосилно да седи и изгледа целия си филм с бялата дреха с пера. Тя бе комбинирана с ярки класически обувки на Christian Louboutin и бяла чантичка Fendi.

На червения килим Бийл сподели: „Роклята ми е толкова тясна, че качването по стълбите беше доста по-трудно от всички каскади, които направихме във филма”.

На излизане актрисата бе със семпла зелена рокля, която явно й бе доста по-удобна. Тя я бе комбинирала с леопардови обувки и същата чантичка, с която пристигна.

Явно екипът на Джесика е готов за всякакви ситуации и дори има подготвена втора визия за нея, за всеки случай.

Филмът, който актрисата промотира „Зов за завръщане” (Total Recall) e екшън-трилър за връзката между реалност и спомени, вдъхновен от популярния разказ на Филип К. Дик „Ние можем да си спомним всичко вместо вас“.

Централно място заема компанията „Рикол“, която може да превръща мечтите на хората в истински спомени. Другите звезди, които участват в лентата са Колин Фарел и Кейт Бекинсейл.

Източник: