Новият сериал „Домашен арест“ е досаден, но за сметка на това глупав, пълно падение за медията, продуцирала „Стъклен дом“ и особено „7 часа разлика“

Крайно тъп, но за сметка на това претенциозен и - обобщаващо - съвършено досаден е новият сериал по bTV „Домашен арест“. Широко рекламираният филм стряска с малоумие, което не може да компенсира дори и умелото пред камера присъствие на Татяна Лолова.

Тя се справя с тъпата роля на тъща крокодил, но това не помага на сериала. Няма и как да помага, щом като друга централна роля - на дъщерята Анастасия , поверена на Мая Бежанска.

Цяло чудо е, че тя се вижда на екран, предвид факта, че няма метър и петдесет. Смисъл в това да се вижда обаче няма - като актриса тя е по-безпомощна дори и спрямо битието си на певица, а в тази сфера тя не може нищо - пее фалшиво с писклив глас.

Забележимо падение реализира и Филип Аврамов, който преди 4 години се отчете с роля в култовия филм „Шивачки“, но сега показва, че или толкова може, или толкова държи на себе си. Като зет на Татяна Лолова той редува размазване на торта по лицето й с откровено мазнене пред тъщата. Всичко би било наред, ако беше смешно. Но не е. Тъпо е отвъд границата на добиря тон. Иначе казано, имало по-тъп серила и от „Етажна собственост“. Както се казва, невероятно, но факт, пишат от kliuki.bg.