Сашка Васева признава, че се срамува от еротичните предавания, които водеше преди години.

"Първо почнах при Сашо Диков с "Ерогенна зона". Но тогава търсех начин да се изявявам, защото нямах нови клипове и песни. Нямам проблеми обаче с това децата да го видят. Те са непълнолетни, няма как да казват на майка си какво да прави. Но не моето шоу е проблемът, след като порнографията се лее от всички други телевизии. Да сте видели клип, в който да не се пее за секс и порно?", обяснява попфолк звездата пред БЛИЦ.

Тя смята себе си за сериозна певица. Само две от песните й били несериозни - "Левовете в марки" и "Иване, Иване", които са кючеци.

Преди години е пяла в Италия канцонети, които и досега са в репертоара й. А преди това се е изявявала в една кафана в Косово заедно с колежката си Даниела Никофорова, която сега е прокурор в Дупница.

Там жените не ходят в кафана, само мъжете. Публиката много бързо я обикнала, защото била провокативна. Искала да си тръгне, но собственикът й взел паспорта.

"Всяка вечер беше пълно с мохамедани, жадни за зрелища, собственикът Зоран, който по-късно почина при катастрофа, не искаше да изпусне печалбата. Три дни стоях заключена в стаята си и плачех, молейки го да ми върне паспорта, за да мога да си тръгна", връща лентата назад през годините Сашка.