Дъщерята на Христо Стоичков използва лятната си ваканция у нас, за да смени прическата. Тя мина в отбора на блондинките и обясни, че русото винаги означава повече забавления и смях. Наследничката на футболист обиколи свта в лятото, в което заради коронавируса повечето хора дори не напуснаха родните си места. Както вече писахме, тя стана на 32 години в мексикански курорт. Родната красавица събра тен под жаркото мексиканско слънце, а после се прибра в Маями.

След морето последва и отдих в планината, при това в родната България. Мика се е отдала на разходки в планината край Етрополе, а от сторирата й става ясно, че с нея е и дъщеря й. Градът е специален за семейство Стоичкови, а околността е една от любимите им за почивка. Там се намира футболната база на Христо Стоичков, а преди години другата дъщеря на „Камата” сключи брак в Етрополския манастир.

Именно него е посетила и Мика, която споделя в социалните мрежи, че е впечатлена от красотата му. Тя се е разходила из Етрополския Балкан, а с една от снимките, които публикува, пита последователите си: „Какво повече мога да искам?”