Един по-различен ексклузивен и луксозен Джулай морнинг подготвят от Марина Диневи. Тази година те организират специален рок концерт и много парти изненади за посрещане на първия ден от месец юли. Партито ще бъде грандиозно – концерт на живо с едни от най-популярните музиканти и DJ в България. За феновете на рок музиката ще забият легендарните „Сигнал“ и „Фанданго“. Купонът ще избухне с микс с модерен бийт от двамата доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO.

Освен това Марина Диневи ще окаже подкрепа и на българските млади таланти. 13-годишният китарист Мерт Асенов, вече станал известен в световните музикални среди, ще открие концерта с изпълнение на електрическа китара. Младият талант признава, че е голям фен на групата „Дийп Пърпъл“. Очаква се стотици ВИП гости да пристигнат в Св. Влас специално за събитието. Те ще бъдат посрещнати с ексклузивната серия вина face 2 Face (F2F) на New Bloom Winery, която се наложи като предпочитан избор са ексклузвините събития у нас.

Марката включва уникална селекция от две бели, едно розе и две червени вина. По време на партито в заведенията около сцената сомелиери ще разказват повече за вината и ще предлагат дегустация. Совиньон Блан от серията F2F бе обявен за един от най-добрите в света на Los Angeles International Wine Competition като това е само едно от международните признания за марката.
Билети за събитието може да купите от тук. На страницата на New Bloom Winery във Фейсбук може да си спечелите специална двойна покана.