Почитателка на риалити предаването „Игри на волята“ сe ядоса на Симеон Станкович, който не бил достатъчно учтив. Той обаче признал, че в "Игри на волята" не дават достатъчно пари, свидетелства Илияна Иванова, която работи като продавач на бензиностанция. Тя е категорична във фен група на шоуто в социалните мрежи, че Симеон е надменен. До този извод стигнала, след като не чула „Благодаря“ и „Довиждане“ от играча, стана известен и като Симеон Велики.

„Точно преди пет минути обслужих Симеон. И не останах с добро впечатление от това момче. Прекалено надменно и възгордяло се, бих казала. Направих лека шега, че в игрите не дават пари, защото ми изсипа 30 лв на монети по 2 лв. Както и да. При което явно не му стана приятно и каза - „Да, не дават“. След което го попитах толкова ли е зле там и той каза: „Да, много, айде“. И това е. Нито довиждане, нито благодаря. Нищо. . Ако и с другите се държи така - не ми се мисли. Радвам се ,че Андрей спечели.

Достоен човек с джентълменско държане“, написа Иванова. Явно новата любов отнема всички мисли на Симеон, който не спира да се фука с гаджето си. След като се раздели с дългогодишната си приятелка, той отново е на крилите на любовта с младата учителка Памела, а в разговор с фенове обясни, че не тя е виновна за разлъката му с бившата.