Симона Загорова, която беше сред участниците в предишния сезон на "Гласът на България", е категорична, че музикалното риалити оставя трайна следа в съзнанието й.

"Имам най-хубавите спомени от "Гласът на България". Това беше нещо, което никога няма да забравя и което изключително много ми липсва като преживявания" - казва тя в "Тази сутрин" и подчертава: "Такива формати помагат на хората, които искат да се развиват, да излязат от клишета, сенки на когото и да е".

Младата звезда на БГ музиката е на мнение, че след приключването на шоуто всичко зависи от талантите как ще развият своя професионален път, пише signal.bg

"Нормално е всеки един от нас да иска да стигне възможно най-далече в този формат. Това по никакъв начин не ме обезверява, че не съм стигнала до финал. Напротив! Стигнала съм дотам, докъдето трябва. Оттам нататък всичко е в наши ръце" - обяснява тя.

Симона
дава и своя съвет към новите участници в риалитито: "Да бъдат себе си, да оценяват това, което им се случва в момента, защото то много бързо минава. Трябва да вземеш с пълни шепи цялата тази емоция, която можеш да изпиташ и да се бориш докрай".