Ангел Караньотов, синът на голямата ни актриса Аня Пенчева и бившия лекоатлет Ивайло Караньотов, търси квартира, за да заживее с любимата си - гимнастичката на Илияна Раева - Стела Георгиева, пише "България Днес".

Само преди дни звездата на супермото и трикратен европейски шампион бе абитуриент и представи пред родата дамата на сърцето си.

"Невероятна двойка са. Толкова съм щастлива за Ачо. Със сигурност са били най-красивите на вечерта - той с марковите си дънки, спортна блуза и маратонки, тя с черната си къса рокля без бижута", умили се, като видя щастливия си внук бабата на шампиона от Троян, която той покани на празненството си.

Веднага след събитието Караньотов-младши започна да оглежда апартаменти, където смята да заживее с младото дарование на художествената гимнастика Стела Георгиева.

"Ачо е много самостоятелен. Иска да кандидатства социология в чужбина, но преди това ще се пробва в съжителство с гаджето", хвалят Караньотов приятелите му от спортното училище "Ген. Владимир Стойчев".

Те са категорични, че възпитанието, което баща му му е дал, ще му помогне да оцелее и сам в чужбина.

"Татко му не му дава пари ей така, всичко си изкарва сам с много упоритост. Е, все пак и на него понякога му писва от дисциплината и се отдава на келешлък", обяснява близък до семейство Караньотови, припомняйки случка отпреди година, когато Ангел нахлу с мотора си в столичен мол в знак на протест, че политиците не строят писти за мотокрос, а само скъпи магазини.