Сузанита, която години наред качваше провокативни, даже нецензурни снимки и клипове в социалните мрежи, за да се рекламира, най-сетне реши да излезе от тях и да спре да дразни и възмущава потребителите им. Дъщерята на Орхан Мурад, която успя да се скара и с него, обясни, че била взела това решение заради вълната от хейт, която я залива. „Реших да се откъсна от токсичния басейн на хейта, безсмислените публикации, повърхностни изпълнения в инстаграм", призна тя пред "България днес", без да изтъква, че тя всъщност направи много безсмислени публикации.

Навръх 19-ия си рожден ден певицата, която има едно-единствено известно парче, успя да направи кратка равносметка. "Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство, добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях. Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна от всякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото", заяви Сузанита, като призна за отношенията си с шампиона по хвърляне на копие Марк Славов.

Колко ще продължи оттеглянето на Сузанита от социалните мрежи не се наемаме да гадаем, но ъсс сигурност то скоро ще приключи, защото тя обещава да пусне нови песни, които трябва да рекламира.