Слави Трифонов извърши чудо по Великден, разкриват подчинените му от "Ку-ку бенд".

Дългия се сдобри с бившето си гадже и голяма любов Алекс Раева, проговаряйки й за пръв път от близо 10 години.

Водещият е известен с тежкия си характер и факта, че не прощава да хората, които са го напуснали и предали било в личен, било в служебен план. Но ето че за сефте превъзмогнал принципа си и то заради една от най-близките на сърцето му жени.

Слави и Алекс Раева се видели малко преди празниците по време на една от репетициите на "Ку-ку бенд" за концерта им в "Арена Армеец" в края на април.

Певицата се срещнала с Евгени Димитров-Маестрото, за да обсъдят в кои парчета ще пее тя заедно с бившата си колежка Деси Добрева. Никой обаче не подозирал, че и Слави ще се появи и момента на срещата бил повече от неочакван. Вместо да извърне глава на другата посока, както правел обикновено, Дългия тръгнал директно към Алекс, поздравил я приятелски и стиснал ръката.



"Гледахме с отворени усти, а тя дори не успя да отвърне. Беше шокирана от реакцията му", обясняват свидетели на срещата. После Слави започнал непринуден разговор за предстоящия концерт и дори разпитал Алекс за настоящите й ангажименти и музикални планове.