„Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на тези, който се правят че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки и то особено от мои колеги! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой син, е нелепа шега. Поне измислете нещо по-оригинално.

Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега, или да давам мнение за даден проект или песен. Уверявам ви също така, че винаги съм мразела клюките и интригите без значение за кой се отнася, както и не позволявам някой да говори пред мен за други! Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници! Чувствам се обидена!” Това обяви изненадващо Софи преди минути, без да даде подробности какъв скеч има предвид. Очевидно нейни колеги са я наскърбили със смешки за нея и сина й Лоренцо, който е голямата й гордост.

Скечове освен екипът на Слави, който е в прекрасни отношения със Софка, правят и Константин и Фънки, които също са много близки с ромската перла. Hotnews.bg е категоричен, че няма как никой от тях да е изразил съмнение в нейното майчинство над Лоренцо, затова ще продължи да търси кой обиди смъртно Софи. Лоренцо дойде на бял свят през 2002 година и е от връзката на Софи Маринова с Петър Петров - барабанист от бившия оркестър "Орхидеи". Заедно са 8 години. Сватба няма, защото певицата е против.

Петър има двама синове от предишната си връзка - Асен и Дачо, с когото Маринова живееше, след като се раздели с бащата на Лоренцо. На практика беше влюбена в доведения си син. Връзката им продължи 4 години, през които не я криеха. Открито разказваха за отношенията си. Дори участваха заедно в третия сезон на "ВИП Брадър" през 2009 година. После решиха да се разделят, а малко след това Дачо се ожени.