След раздялата си с Дачо, Софи Маринова все още не е намерила нова силна любов, разкрива самата тя.

За разделите си изпълнителката не вини мъжете, с които е била близка и е на мнение, че причините може би са у нея самата, пишат от signal.bg.

"Винаги попадам на добри мъже, разбираме се. Явно аз съм много взискателна и изнервена. Като ходя по участия, нямам пълноценен ден и като няма на кого, си го изкарвам на мъжете до мен" - споделя Софи пред БНТ.

Любимката на меломаните не крие, че е много емоционална и често й се случва да поплаче пред близките си. "Да не си покрай мен, когато рева" - казва с усмивка гласовитата фолк певица и признава, че най-често сълзите са породени от любовна мъка.

Софи Маринова е щастлива с успехите си на сцената и обичта, която публиката й дава. Тя не крие, че е гордостта на родителите си.

"Радвам се, че всичко, за което съм мечтала, ми се е сбъднало. Мечтаех за детенце - имам го. Мечтаех от малка да стана певица - станах. Очаквам много хубави неща да ми се случат през тази година" - надява се финалистката в българската "Евровизия" и дава съвет на хората да гледат по-положително, за да предизвикват доброто да идва при тях.

На българския финал на "Евровизия 2012", който ще се проведе на 29 февруари в Зала 1 на НДК, Софи Маринова ще се представи под №9 с "Love unlimited".