След скандали от ревност, епитети и обиди, война за лидерство и обвинения в предателство, идва решаващият момент на четвъртите елиминации в Big Brother family.

Тази вечер в Big Brother Live предстои невижданото досега - съдебния процес Петрови срещу Иванови.

Милена от „Тройка на разсъмване” и Георги Неделчев ще защитават семейство Петрови, а Милко Калайджиев и светският журналист Станислав Дочев ще защитават семейство Иванови. Редът в съдебната зала ще бъде съблюдаван зорко от безпристрастния водещ Ники Кънчев.

Певецът Тони Стораро ще бъде призован като свидетел в полза на музикантите Борислава и Пачо, а бивша приятелка на Борислава ще свидетелства срещу нея в полза на Анжелика и Радо. Мистериозната дама ще разкаже защо флиртът на Борислава с Радо не е безобидна мисия, а липса на морал, и трябва да бъде осъден.

За първи път номинираните ще излязат на сцената, за да понесат ударите на обвинението и лично да защитят позицията си. Ще настърви ли този директен сблъсък властната и избухлива Анжелика или тихите води са най-дълбоки и Борислава и Пламен ще изненадат очевидците?



Съдници на процеса ще бъдат зрителите, които ще видят веществени доказателства под формата на видеомоменти от престоя на номинираните в къщата. Кой ще спечели зрителските симпатии днес – познатите и открити Анжелика и Радо или Борислава и Пламен, които все още не са показали всичко от себе си? Как ще се отразят скандалите от ревност на сблъсъка между семействата? Предстои да разберем тази вечер в 20:00 ч по Нова телевизия.