Старите Съквартиранти в Къщата на Big Brother Family подозират, че в отношението на строителния предприемач Антоний Генчев към 19-годишната Елеонора Качанова има нещо съмнително.

Според семейство Кузмови е много възможно именно той да е първият баща на Елеонора – мъжът, който тя твърди, че не познава.

„Имате много общи черти – особено носовете ви много си приличат”, заяви Ели. Останалите побързаха да се съгласят с нея, докато велинградската танцьорка ги гледаше объркано. Аз не познавам баща си, той не е изчакал да се родя, тръгнал си е”, беше единственото, което успя да каже тя.

Мъжът й Давид побърза да сподели „новината” и със семейство Трифонови, които по това време не присъстваха в общата спалня. „Вие знаете ли – Антоний е баща на Елеонора”, докладва веднага той.

„Да, бе, това не е възможно”, подскочи Корнелия, след което се замисли.

„Аз днес видях, че той постоянно я следи, гледа я”, допълни велинградчанинът. „Аз пък го я видях как я притегля към себе си, така чисто закрилнически”, спомни си Корнелия. Тепърва предстои да разберем дали подозренията на Съквартирантите ще се окажат верни.

източник: bliasak.bg