Какво да очакват зрителите в епизода на Big Brother family тази вечер...

Съквартирантите не могат да проумеят как зрителите спасиха велинградското семейство с проблеми, а не безупречните Трифонови.

Изтънченият вкус на фолк примадоната Борислава не съвпада с този на общата маса. Тя решава да не уважи трапезата със своето присъствие и да застане срещу новият ред в кухнята.

Певицата Боби усеща, че в къщата не я харесват. Обидена и ядосана на останалите, че не й се кланят, а ядат от храната й, Боби се самоизолира и се дразни на мъжа си Пачо, че търси контакт с другите.

Домакините Корнелия, Сашка и Ели не могат да преглътнат факта, че Боби окупира тяхното поле за изява – кухнята.

Баща и дъщеря заедно за първи път. Реакцията на съквартирантите и как Веселин отказа „пандизчията” Недялко да спи в стаята му.

Павлин с тайна мисия. Как за 40 минути най-изпечения тарикат в къщата успя да открадне изкуствените коси на Нора и Корнелия, 3 десни обувки на Ицо, 4 винта от тежестите на гирите на помориеца, както и да изкопчи от устата на съпругата си топли думи като „Обичам те”. Всичко това в името на общото благо – да върне обзавеждането в хола, което Big Brother отне, заради бойкота на седмичната мисия.

Павлин и Веселин будят Елеонора - какви нестандартни инструменти намериха двамата, за да създават шум около леглото на спящата красавица.