Диета разболя съпругата на Краси Радков Станислава Генчева. Чаровната блондинка е развила тежка алергия от някои храни и лекарите са й поставили забрана за спазване на подобни режими до живот, пише HotArena.

Покрай съпруга си Станислава си създаде доста полезни контакти и редовно е канена да води различни събития. Тя бе водеща на сватбата на Фики и Гюлджан, а преди това и на венчавка на сина на бившата министърка Долорес Арсенова.

Семейната схема доскоро работела безупречно, а Стаси внасяла в бюджета на дома солидни хонорари, които иначе двамата биха взели за година работа в театъра. От женска суета обаче чаровницата решила да се подложи на диета, въпреки че нямала нужда от това.



И си докарала маса проблеми.

Заради честите гладувания Станислава развила алергия и преди няколко седмици получила тежък обрив. Проверка при дерматолога показала, че има непоносимост към някои храни.

Отделно, заради режима на диетите, красавицата си разбила и здравето. Резултатите от прегледите показали, че имунната й система е напълно разбита.

Жената на Краси Радков изкарала кошмарно зимните месеци, тъй като и при най-малкото застудяване се разболявала. Вирусите я атакували през седмица и било почти невъзможно да поема ангажименти за частни партита.

В резултат, Краси Радков поемал доколкото е възможно и нейните участия. Заради това комикът с месеци почти не се прибирал у дома.

Лекарите изрично предупредили Стаси да се откаже от диетите, ако й е мило здравето. И да забрави за изтощителните режими, като си изгради култура на хранене.